Regeringens finanslovsforslag er et helt katalog af gode nyheder for fynboerne. Udover en udvidelse af E20 og en prioritering af et nyt Kyst-og Lyst-fiskercenter ved Assens, så har regeringen nu løftet sløret for endnu en god nyhed: 25 procent billigere brotaktser på Storebælt.

Mon ikke mange af os fynboer kender det, når vi skal besøge venner og familie på Sjælland eller en tur i Tivoli med ungerne -brotaksten nager og fordyrer turen.

Det samme gør sig gældende for erhvervslivet, som tynges økonomisk af de høje brotakster.

Jeg arbejder for at sikre vækst, udvikling og arbejdspladser. Målet er at skabe øget mobilitet på begge sider af Storebælt. Der er mange håndtag, man kan skrue på for at øge mobiliteten -ét af dem er billigere brotakster. Og med en reduktion på 25 procent af de nuværende priser er det en markant forskel, som er til at tage og føle på.

Vi har brug for at binde Danmark bedre sammen. Og kan vi øge mobiliteten samtidig med, at vi udvider E20, så trafikken kan opsluges, og vi undgår ekstremt mange og lange køer, ja, så er vi kommet langt med at sikre et mere sammenhængende Danmark.

Jeg krydser fingre for, at der er politisk opbakning til det fremlagte finanslovsforslag, så vi alle får bedre muligheder for at komme rundt i vores dejlige land.

Danmark har meget at byde på og Fyn i særdeleshed.