Assens og Fyn oplever for tiden både fremgang og vækst. Nye tal fra Beskæftigelsesministeriet viser, at antallet af personer på dagpenge i Assens Kommune er faldet med over 30 pct. siden folketingsvalget i 2015. Samtidig er antallet af personer i kontanthjælpssystemet i Assens faldet med 15 pct. fra april 2016, hvor vi indførte kontanthjælpsloftet, og to år frem.

Det er godt arbejde og på alle måder værd at glæde sig over.

Det går den rigtige vej i Assens med vækst, faldende ledighed, og nye arbejdspladser.

Men de gode tider er ikke kommet af sig selv.

De gode tider vidner om, at borgerne i Assens tager ansvar, satser og bidrager til at skabe vækst og udvikling.

Jeg er stolt af den udvikling.

Jeg er stolt af den borger, der rykker sig fra offentlig forsørgelse til et arbejde og bidrager til vores fælles velfærd.

At skabe vækst på Fyn har været af højeste prioritet for mig. Derfor er det også værd at glæde sig over, at antallet af lønmodtagere på Fyn er steget med mere end 8.400 siden folketingsvalget.

Jeg arbejder hver dag for, at den positive udvikling i Assens og på Fyn skal vare ved. Derfor fører Venstre og jeg politik, der bidrager til at understøtte, at vores lokale virksomheder kan skabe vækst og arbejdspladser.

Derfor fører jeg og Venstre politik, der bidrager til, at det bedre kan betale sig at arbejde.

Jeg vil fortsætte ad den kurs. Jeg vil kæmpe for, at den positive udvikling varer ved. Så vi fortsat sikrer, at flere skifter dagpengene og kontanthjælpen ud med et arbejde. Så det fremover ikke bare går godt, men rigtig godt i Assens.