Omdrejningspunktet for mit arbejde på Christiansborg er et trygt Danmark

Et trygt land for os, der bor her og et forgangsland for de, som ser på os ude fra.

Vi lever i en verden i stadig forandring. Vi oplever nye pres ude fra, dagsordner ændres – dagsordner fra i går er umoderne i dag. Det stiller store krav til os som politikere, for vi skal kunne læse morgendagens dagsorden for at kunne tage vare på dig og mig.

Danmark skal være et trygt land at vokse op i. Vores børn skal trygt kunne leve, lære og udvikle sig med frihed og lighed som de vigtigste pejlemærker.

Det frie valg, uanset om vi taler dagpleje, ældrepleje eller sundhedspleje, er en vigtig sigtelinje for mig. Mennesker er forskellige og har forskellige præferencer. Derfor skal der være noget at vælge imellem, så familier kan vælge den dagpleje, den skole eller det plejetilbud, som passer bedst til hver enkelt.

Hele sundhedsområdet har i mange år været et af de væsentligste politikområder for Venstre. For mig handler sundhed og forebyggelse især om retten til det gode liv. Vi skal som politikere eller stat ikke diktere, hvordan mennesker skal leve, men opstille gode rammer, som giver os hver især de bedste muligheder for at leve et aktivt fritids-, arbejds-, og familieliv – hele livet.

Aktiviteter – seneste spørgsmål, stemmer og medieomtale