Det er positiv overraskelse, at flere er flyttet til Faaborg-Midtfyn Kommune, end der er flyttet fra kommunen i 2014.
Det er værd at glæde sig over, men den positive udvikling afspejler sig dog ikke i hele kommunen. Det er især i den nordlige del, som har været attraktiv for tilflyttere.
Nu står turistsæsonen for døren, og vi har de bedste muligheder for at vise den sydlige del af vores dejlige kommune frem fra den bedste og mest positive side.
Øhavet og bakkerne byder på et utal af kreative og rekreative udfoldelsesmuligheder.
Positiv udvikling i hele kommunen kræver hårdt arbejde, ambitiøse målsætninger og mennesker, som tør gøre en forskel. Vi har alle et ansvar, og løfter vi i flok, tror jeg på, at vi kan.
Fra min plads i både kommunalbestyrelsen og Folketinget arbejder jeg hver dag på at skabe bedre rammer for turismen og for væksten.
Men der er brug for, at vi alle – også i en travl hverdag – tager os tid til at “kræse” for turisterne, så de får lyst til at komme igen. Lad os møde dem med både smil og overskud, for der er noget at glæde sig over.
Lad os krydse fingre for, at vi for alvor er på vej ind i en positiv udviklingsspiral, hvad angår befolkningstilvækst – og sammen fortælle den gode historie.