I Venstre prioriterer vi sundhed. Vi gik faktisk til valg på et endnu bedre sundhedssystem for alle danskere. For danskerne fortjener kvalitet på første klasse, når de af den ene eller anden årsag har kontakt med sundhedsvæsenet. De fortjener en læge tæt på, som de er trygge ved og kender. De fortjener behandling af samme høje standard, uanset om de bor i Odense eller Oure. Derfor har Venstre allerede gjort meget for at højne sundhedsvæsenet, gøre systemet mere sammenhængende og ikke mindst mere nært for den enkelte dansker – uanset postnummer.

Vi har løftet sundhedsområdet med milliarder. Vi har ad flere omgange afsat penge til sundhedshuse og bedre lægedækning i hele landet. For vi holder, hvad vi lover. Og mere til. Vi har netop præsenteret et sundhedsudspil, som igen skal gøre det lidt nemmere at få en lægetid for fynboerne. Vi vil afsætte knap 750 millioner kroner, som blandt andet skal sikre, at vi uddanner flere praktiserende læger. Som skal sikre, at flere praktiserende læger arbejder og bosætter sig i hele landet -ikke mindst på Fyn. Og som skal sikre bedre og mere lige adgang til sundhed.

Jeg håber, at alle partier på Christiansborg kan støtte op om forslaget, så danskerne kan få det sundhedssystem, de fortjener.