Vi skal fortsætte reformsporet, hvis Danmark skal have en chance i kapløbet om fremtidens arbejdspladser. Arbejdspladser er forudsætningen for et solidt velfærdssamfund, som vi gerne vil kunne give videre til vores børn. Vækstpakken er en fin lille aftale, et skridt på vejen. Men vi må ikke skabe et billede af, at arbejdet nu er færdiggjort.

Så sent som i tirsdags slog de økonomiske vismænd fast, at der ikke er brug for flere midlertidige lappeløsninger. Der er brug for holdbare og varige reformer, der for alvor tager fat om de udfordringer, vi står over for.

I Venstre er vi oprigtigt optagede af både dem, der står til at miste dagpengene, og alle andre danskere. Men at fastholde ledige i endnu en omgang offentlig forsørgelse er ikke den rigtige løsning.

Tværtimod har vi brug for at skabe flere varige arbejdspladser. Jeg tror ikke på, at man som ledig går rundt og drømmer om mere forsørgelse og lappeløsninger med udløbsdatoer – nej, man drømmer da om at få et job, gode kollegaer og at tjene sine egne penge.

Derfor skal vi skabe flere arbejdspladser og holde på dem, vi har. Det gør vi ved at gøre det attraktivt for virksomhederne at investere i vækst og arbejdspladser i Danmark. Skatter og afgifter skal fortsat ned.