Danmark er et dejligt land. Det er ikke kun danskerne, der synes det. Danmark er faktisk så dejligt et land, at mange mennesker fra hele verden vælger at bruge deres ferie her i landet. Det skal vi være stolte af.

Ikke kun fordi det er en kæmpe kompliment, men også fordi turisme er ensbetydende med vækst og arbejdspladser.

Flere af turisterne kommer for at lystfiske. Og hvis nogen skulle være i tvivl, så er Danmark et attraktivt land for lyst-og fritidsfiskere.

Assens er ingen undtagelse. Området er blandt andet er kendt for de gode muligheder for at fiske ørreder.

Derfor har jeg kæmpet for at få afsat midler på finansloven til et nyt Nationalt Center for Kyst-og Lystfiskerturisme i Assens. En sag, der ligger mit hjerte nært.

Det nationale center kan bidrage til at profilere Assens som et attraktivt omdrejningspunkt for lystfiskerturisme i Danmark. Udover at skabe rammerne for nye, spændende oplevelser i Assens kan centeret også bidrage til vækst og dermed forhåbentlig nye arbejdspladser i Assens Kommune.

Det er en ” win win”-situation for Assens, fordi centeret både vil facilitere nogle helt nye muligheder for borgerne og samtidig sikre, at flere mennesker udefra vil bruge penge i Assens Kommune.

I sidste ende er det tiltag som dette, der gør Assens til en endnu mere attraktiv by at bo i. Det glæder jeg mig meget over.