Gang på gang har vi hørt regeringen med Helle Thorning i spidsen tale om hvordan regeringen er gået ”reform-amok”. Men sandheden er jo, at den røde regering langt fra har leveret de reformer der skal til for at sætte gang i væksten og derfor er milevidt fra at skabe tilstrækkelig vækst og nye arbejdspladser. Det går den forkerte vej – også på Fyn. Seneste lokale eksempel på hvordan danske virksomheder flytter milliarder ud af landet er Danish Crown i Faaborg, som har fyret 472 slagteriarbejdere og dermed trukket tæppet væk under hundredevis af fynske familier. Nye tal fra Nationalbanken og Danmarks Statistik viser, at det går så skidt med de udenlandske investeringer i Danmark, at den danske beskæftigelse er stagneret. Det er en barsk tid for de fynske slagteriarbejdere, at miste deres job i. Alene i 2013 flyttede danske virksomheder 50 milliarder ud af Danmark, mens udenlandske virksomheder kun investerede 12,5 milliarder i Danmark.
Venstre har bidraget til alle de reformer der på den ene eller anden måde har trukket Danmark i den rigtige retning og gang på gang har vi peget på, at regeringen ikke gør nok for at skabe vækst. De nye tal taler sit tydelige sprog.
Skal vi skabe vækst og arbejdspladser i Danmark er det afgørende, at vi gør det attraktivt at investere i Danmark. Når Venstre til foråret skal forhandle vækstplan med regeringen håber jeg, at regeringen vil være lige så klar som Venstre til at trække i arbejdstøjet og målrettet sænke både skatter og afgifter for erhvervslivet. Kun ved aktivt, at lette byrderne for erhvervslivet skaber vi den vækst, som skal sikre danske arbejdspladser. Venstre er klar til et reformspor, som trækker Danmark i den rigtige retning og sikrer både vækst og nye arbejdspladser.