Stort tillykke til Øhavsmuseet i Fåborg

Jane Heitmann

22. juni 2021

Stort tillykke til Øhavsmuseet, til Faaborg og til hele Fyn med det nye, flotte og inspirerende museum på havnen i Faaborg.

Øhavsmuseet er virkelig blevet en  fantastisk attraktion i midten af Fåborg på den gamle slagterigrund. Da slagteriet lukkede så det sort ud for hele Faaborg. Mange mistede jobbet og i det hele taget talte nedlukningen ind i en trist dagsorden for byen. Nu lysner det igen. 

Åbningen af Øhavsmuseets nye rammer var en flot dag, som jeg var glad for at kunne deltage i. 

Jeg har lavet en podcast fra dagen. Så har du lyst til at høre mere om museet og mærke lidt af den gode stemningen fra dagen, så lyt med på linket her under:

Åbningen af Øhavsmuseet d. 16.6.21

med Jane Heitmann

Mange gode kræfter har arbejdet for at nå hertil, hvor vi er i dag. Tilbage i 2018 lykkedes det mig at få museet på Finansloven med 13 millioner kroner. I dag er jeg utrolig glad og stolt over at se, hvad der er kommet ud af den bevilling.

Hvis du vil høre og følge med i flere af de sager som jeg er beskæftiget med, så kan du lytte til flere afsnit af min podcast her:

 

Jane Heitmann

Tidligere indlæg

Frihed for vores ældre til at leve det liv man selv har valgt

Frihed for vores ældre til at leve det liv man selv har valgt

Venstre ønsker et opgør med den systemtænkning, som hvert eneste år betyder, at ægtefæller og livsledsagere må leve adskilt de sidste vigtige år af livet. Det er jo hjerteskærende, at mennesker efter måske 60 eller 70 års ægteskab må leve den sidste del af livet...

Venstre vil styrke den palliative behandling

Venstre vil styrke den palliative behandling

Alle har ret til en værdig afslutning på livet En værdig afslutning på livet lyder såre simpelt. Men virkeligheden er, at alt for mange oplever svigt den sidste tid. Det vil vi gøre op med ved at uddanne flere til at drage omsorg for vores døende og deres pårørende...

Regeringen sender hadegave til Langeland

Regeringen sender hadegave til Langeland

Af MF Jane Heitmann (V), Lars-Christian Lilholt (V), Erling Bonnesen (V) og Malene Ambo-Rasmussen (V) Så sprang bomben: Et nyt udrejsecenter for kriminelle udlændige skal placeres på smukke idylliske Langeland. Hvis langelænderne føler, at de har fået en hadegave fra...