Stort tillykke til Øhavsmuseet i Fåborg

Jane Heitmann

22. juni 2021

Stort tillykke til Øhavsmuseet, til Faaborg og til hele Fyn med det nye, flotte og inspirerende museum på havnen i Faaborg.

Øhavsmuseet er virkelig blevet en  fantastisk attraktion i midten af Fåborg på den gamle slagterigrund. Da slagteriet lukkede så det sort ud for hele Faaborg. Mange mistede jobbet og i det hele taget talte nedlukningen ind i en trist dagsorden for byen. Nu lysner det igen. 

Åbningen af Øhavsmuseets nye rammer var en flot dag, som jeg var glad for at kunne deltage i. 

Jeg har lavet en podcast fra dagen. Så har du lyst til at høre mere om museet og mærke lidt af den gode stemningen fra dagen, så lyt med på linket her under:

Åbningen af Øhavsmuseet d. 16.6.21

med Jane Heitmann

Mange gode kræfter har arbejdet for at nå hertil, hvor vi er i dag. Tilbage i 2018 lykkedes det mig at få museet på Finansloven med 13 millioner kroner. I dag er jeg utrolig glad og stolt over at se, hvad der er kommet ud af den bevilling.

Hvis du vil høre og følge med i flere af de sager som jeg er beskæftiget med, så kan du lytte til flere afsnit af min podcast her:

 

Jane Heitmann

Tidligere indlæg

Flere Venstre-aftryk i regeringens udspil til ny sundhedsreform

Flere Venstre-aftryk i regeringens udspil til ny sundhedsreform

Vi har ventet i mere end to år, og endelig kom det - regeringens forslag til en sundhedsreform. Det betyder, at vi nu kan gå i gang med forhandlingerne. Og det er på høje tid, for udfordringerne i sundhedsvæsenet hober sig op. Med regeringens forslag til hvordan...