Stort tillykke til Øhavsmuseet i Fåborg

Jane Heitmann

22. juni 2021

Stort tillykke til Øhavsmuseet, til Faaborg og til hele Fyn med det nye, flotte og inspirerende museum på havnen i Faaborg.

Øhavsmuseet er virkelig blevet en  fantastisk attraktion i midten af Fåborg på den gamle slagterigrund. Da slagteriet lukkede så det sort ud for hele Faaborg. Mange mistede jobbet og i det hele taget talte nedlukningen ind i en trist dagsorden for byen. Nu lysner det igen. 

Åbningen af Øhavsmuseets nye rammer var en flot dag, som jeg var glad for at kunne deltage i. 

Jeg har lavet en podcast fra dagen. Så har du lyst til at høre mere om museet og mærke lidt af den gode stemningen fra dagen, så lyt med på linket her under:

Åbningen af Øhavsmuseet d. 16.6.21

med Jane Heitmann

Mange gode kræfter har arbejdet for at nå hertil, hvor vi er i dag. Tilbage i 2018 lykkedes det mig at få museet på Finansloven med 13 millioner kroner. I dag er jeg utrolig glad og stolt over at se, hvad der er kommet ud af den bevilling.

Hvis du vil høre og følge med i flere af de sager som jeg er beskæftiget med, så kan du lytte til flere afsnit af min podcast her:

 

Jane Heitmann

Tidligere indlæg

Regeringen sender hadegave til Langeland

Regeringen sender hadegave til Langeland

Af MF Jane Heitmann (V), Lars-Christian Lilholt (V), Erling Bonnesen (V) og Malene Ambo-Rasmussen (V) Så sprang bomben: Et nyt udrejsecenter for kriminelle udlændige skal placeres på smukke idylliske Langeland. Hvis langelænderne føler, at de har fået en hadegave fra...

Lad os holde fast i forebyggelsen efter corona

Lad os holde fast i forebyggelsen efter corona

Måske er tiden kommet til, at hygiejnisk rengøring indarbejdes som en del af tilsynet med de forhold, vi byder vores ældre borgere. Debatindlæg skrevet i samarbejde med Pia Heidi Nielsen, sektorformand i FOA Når vi forhåbentlig snart kan lægge corona og alle...

Hvor blev der af støjbekæmpelsen fra E20 ved Nyborg?

Hvor blev der af støjbekæmpelsen fra E20 ved Nyborg?

Endelig kom regeringen med et infrastrukturudspil. Det har været meget længe under vejs. Med tilfredshed kan jeg notere mig, at regeringen lægger sig i slipstrømmen af VLAK-regeringen og Dansk Folkepartis tidligere udspil på en række punkter med bl.a. udvidelsen af...